TUNCELİ / OVACIK - Yeşilyazı Hoca Ahmet Yesevi Yatılı Bölge Ortaokulu

Yeşilyazı Hoca Ahmet Yesevi Yatılı Bölge Ortaokulu

Yeşilyazı Bucağı Hoca Ahmet Yesevi Yatılı Bölge Ortaokulu Ovacık / TUNCELİ
Vizyon
Okulumuzun çalışanları olarak; öğrenmenin temel gereksinim olarak kabul edildiği, her öğrenci velisinin, öğrenciye öğrenme için her türlü fırsatın verildiğinden emin olduğu, herkesin her gün daha iyiyi hedeflediği, ve bunların gerçekleşmesinde emeğin yüceliğine olan inançla kendimizi bileyip en iyisini yapacağımıza inanıyoruz. Bunu tüm paylaştıklarımızla birlikte BAŞARACAĞIZ.
Misyon
BİZ...Özlediğimiz güzel yarınları bütün güzellikleriyle gün yüzüne çıkarmak;emanet olarak çocuklarımızdan aldığımız Dünyayı daha yaşanası bir yer kılmak için, öncelikle yaşadığımız yer olan okulumuzdan başlayarak yarınımız olan öğrencilerimizle birlikte geleceğimizi onların özlemleriyle de yoğurup, bilgi ve teknoloji zırhıyla yollarına emin adımlarla yürüyen kendisi ve toplumuyla barışık, aydınlık ve umut dolu bir nesil hazırlamak için varız.
Yatakhane Koğuşu :3
Öğretim Şekli :Normal öğretim
8.40-16.10
Kaloriferli ısıtma
Lojman
20 - Okulumuz lojmanları 2 bloktan oluşur. Her blokta 10´ar daire bulunmaktadır. Lojmanlar ısı yalıtımlı olup kalorifer sistemiyle ısınmaktadır.
Ulaşım
Okul servis aracı haftanın belli günlerinde ilçe merkezine gitmektedir. Ayrıca ilçe merkezine ticari taksilerle de ulaşım sağlanmaktadır.
Okulumuz Yeşilyazı köyünün sınırları içerisindedir.
Okulumuz Tunceli il merkezine 73 km, Ovacık ilçe merkezine 12 km uzaklıktadır.